Fri frakt över 399 kr och fri retur
Kassa
Favoriter

Våra detaljer

Perfekt spända trådar, extra mjuka tvättrådslappar, högre gramvikter och ångbehandlingar. Detta är några av de detaljer som gör våra strumpor och kalsonger mer eleganta, välskräddade och kvalitativa.

Herrstrumpor
Våra strumpor är stickade i kammat garn. Det ger dem en slät och glansig känsla samtidigt som de blir mer slitstarka. De förtvättas för att inte krympa och ångas därefter till en perfekt passform. För att få en mjukare känsla så syr vi sömmen i tån på specialmaskiner. För att strumpan ska sitta bekvämt på ditt ben, använder vi också en lite lösare trådspänning i toppen. Tå och häl är alltid extra förstärkta, för att öka livslängden på din strumpa.

Herrkalsonger
Samtliga modeller är väl utprovade och genomtänkta in i minsta detalj. För att få en slitstark, platt och bekväm söm, syr vi alltid med fyra trådar. Vi använder kammat garn för en len känsla samt stretch, så att kalsongen sitter skönt och behåller sin passform. Mönstrade underkläder genomgår en högkvalitativ tryckprocess. Färgpigmentet går djupt in i fibrerna vilket gör att färgerna behåller sin intensitet, tvätt efter tvätt. Som resår har vi valt en så kallad jaquardstickad resår. Den har en ruggad, mjuk och behaglig insida.